Επιτυχής συμμετοχή εθελοντών του Π.Τ Ε.Ε.Σ Κω σε διάσωση αγνοουμένων 8/4/2021


Την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, Eθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κω, μετά από κλήση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, συμμετείχαν σε μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης δύο νέων οι οποίοι λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή, εγκλωβίστηκαν στο όρος Δίκαιος.
Ευτυχώς η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος 2,5 ώρες αργότερα. Οι Σαμαρείτες σε συνεργασία με συμπολίτη μας που γνωρίζει καλά την περιοχή, εντόπισαν τον ένα αγνοούμενο και αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, τον οδήγησαν σε ασφαλές σημείο.


**********************************************************************************************Συμμετοχή στην αιμοδοσία του Επαρχείου Κω 24/3/2021Μετά από πρόσκληση του Επάρχου Κω-Νισύρου, εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Κω συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργάνωσε στο Επαρχείο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021.


***********************************************************************************************Παράδοση ιματισμού, στο Κατάστημα Κράτησης Κω 8 Μαρτίου 2021


Την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, παραλάβαμε δέματα με ιματισμό τα οποία εστάλησαν στην Κω από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Ρόδου και αναλάβαμε την παράδοση τους στο Κατάστημα Κράτησης Κω.


******************************************************************************************Επικουρία στους εμβολιασμούς για την Covid-19, 2021Μετά από αίτημα του Δ/ντή του ΠΕΔΥ, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, επικουρούν καθημερινά στο
εμβολιαστικό κέντρο, θερμομετρώντας και προσφέροντας γραμματειακή υποστήριξη στους πολίτες που προσέρχονται για τον εμβολιασμό. Για την δράση αυτή, έχει σταλεί
θερμή ευχαριστήρια επιστολή από τον Διευθυντή του ΠΕΔΥ.


***************************************************************************************Βάρδιες στην είσοδο του Νοσοκομείου Κω 2021Mετά από αίτημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κω, εθελοντές πραγματοποιούν βάρδιες στην είσοδο του Νοσοκομείου για την εξυπηρέτηση του κοινού.


******************************************************************************************