Διανομή 340 δεμάτων αγάπης σε 180 οικογένειες τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων 2021


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, πιστό στις αξίες του ανθρωπισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων διένειμε 340 δέματα αγάπης σε 180 οικογένειες και μοναχικά άτομα του νησιού μας που δεν είχαν την δυνατότητα να στρώσουν το γιορτινό τους τραπέζι.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, χάρη στην ευαισθησία των οποίων μπορέσαμε να προσφέρουμε ανακούφιση σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.
Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς:
• Όλους τους συμπολίτες μας που με μεγάλη προθυμία προσέφεραν τρόφιμα για τον σκοπό αυτό, έτσι ώστε τα δέματα αγάπης να είναι αρκετά πλούσια.
• Την κα Πόπη Βαλάσση - Φωλιά για την δωρεάν διάθεση του καταστήματος όπου έγινε η συλλογή, δεματοποίηση και διανομή των δεμάτων.
• Τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη (Ιmperial hotel) για την προσφορά 250 κιλών τροφίμων.
• Τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
• Τα καταστήματα τροφίμων Μάννα, Μπακάλικο η γωνίτσα, Μπιτσαξής μάρκετ, Τρουμούσης Χρήστος και Φρουτοπία.
• Τον κ. Στέφανο Μαλαδάκη
• Τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης για την στήριξή τους.

Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές Ερυθροσταυρίτες και τους φίλους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της δράσης αυτής.


************************************************************************************************


Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Δήμου Κω 5/12/2021


Την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω συμμετείχε στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε ο Δήμος Κω.


*******************************************************************************************Υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου 3/12/2021


Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, καλύφθηκε υγειονομικά η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κω για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Κω.


********************************************************************************************Yγειονομική κάλυψη ποδηλατικού γύρου 3/12/2021


Την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021, καλύφθηκε υγειονομικά ο ποδηλατικός γύρος που συνδιοργάνωσαν το Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω, στο πλαίσιο του Προγράματος «Προσαρμοσμένη Ποδηλασία - Κυκλοφορική Αγωγή ΑΜΕΑ».


********************************************************************************************Συμμετοχή στον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης 28/11/2021Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2021, το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κω, συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης.
Τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου, κ.κ.Ναθαναήλ, με τον Ιερό Κλήρο της πόλης, την παρουσία των Τοπικών Αρχών, των Μαζικών Φορέων και του Λαού ενώ αμέσως μετά ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο.
Το Τμήμα εκπροσώπησε η πρόεδρος κα Ειρήνη Παναγιωτοπούλου η οποία παραβρέθηκε στην δοξολογία και στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι.
Επίσης, μετά από αίτημα της Περιφέρειας, εθελόντρια συνέδραμε τον τελετάρχη στην διεξαγωγή της τελετής στο Ηρώο.


************************************************************************************************