ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ 2013Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Κεντρικής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ, συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθειαγια την στήριξη των πληγέντων από τον πρόσφατο σεισμό στην Τουρκία και την Συρία.
Εθελοντές της Κοινωνικής Πρόνοιας εργάσθηκαν για την συγκέντρωση και δεματοποίηση των προμηθειών που εστάλησαν στην Κεντρική Διοίκηση για να προωθηθούν στις πληγείσες περιοχές.
Η Πρόεδρος κα Ειρ. Παναγιωτοπούλου και τα Μέλη του Π.Σ. του Τμήματος, ευχαριστούν θερμά για την προσφορά των προμηθειών:
Τους συμπολίτες μας
Τα σχολεία της Κεφάλου και της Καρδάμαινας
Το 1ο Γυμνάσιο και το 3ο Νηπιαγωγείο της Κω
Την Ένωση Γυναικών Ελλάδας
Το Λύκειο Ελληνίδων Κω
Τους Συλλόγους Έσπερος και Φοίβος της Ομοσπονδίας Μπάσκετ
Την κα Καλλιόπη Βαλάσση – Φωλιά για την διάθεση του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε αυτή η δράση
Το πρακτορείο μεταφορών Κασσουδάκης για την δωρεάν μεταφορά των προμηθειών στην Κεντρική Αποθήκη του Ε.Ε.Σ.
Τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης, μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε την εθελοντική μας προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.


**********************************************************************************************************Κοπή της πίτας 5 Φεβρουαρίου 2023Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Περιφερειακού Τήματος του Ε.Ε.Σ. Κω την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στην Νέα Φαντασία.
Παρά τον βροχερό καιρό, αρκετός ήταν ο κόσμος που παραβρέθηκε για να τιμήσει την πλούσια εθελοντική δράση του Τμήματος.
Ανάμεσα τους, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω και Νισύρου Ιωάννης Καμπανής και η επικεφαλής του Οράματος και Δράσης, Ιωάννα Ρούφα.
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος κα Ειρ. Παναγιωτοπούλου η οποία έκανε ένα σύντομο απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και στη συνέχεια ο Γραμματέας ανέγνωσε τον χαιρετισμό του Προέδρου του Ε.Ε.Σ. Dr Αντωνίου Αυγερινού και του βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Παππά.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθηναν ο Δήμαρχος και ο Έπαρχος, τονίζοντας το σπουδαίο έργο του Τμήματος.
Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Π.Σ. του Τμήματος, ευχαριστούν από καρδιάς:
Τους επιχειρηματίες οι οποίοι προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.
Τον αρχιμουσικό κ. Νίκο Γκαναβούρα για την αφιλοκερδή προσφορά του να καλύψει μουσικά μέρος της εκδήλωσης.
Την κα Νίτσα Ρεΐση η οποία προσέφερε το φλουρί της πίτας.
Την κα Ντίνα Σβύνου για την πρόθεση της να φιλοξενήσει μέλη του Π.Σ. του Ε.Ε.Σ. Ρόδου, που όμως λόγω των καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν.
Το ανθοπώλείο Λουλουδού.
Την κα Βάσω Έψιμου και τον κ. Βασίλη Τράκα οι οποίοι πάντα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την επιτυχία των εκδηλώσεων μας.
Τα ΜΜΕ για την συνεχή στήριξη τους.
Τέλος, τις εθελόντριες και τους εθελοντές που πάντα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την πραγματοποίηση των δράσεων του Τμήματος μας.


***************************************************************************************************
Συγκέντρωση προμηθειών για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία 2023Διανομή δεμάτων αγάπης Χριστούγεννα 2022


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων διένειμε 500 δέματα αγάπης με τρόφιμα, είδη καθαριότητας και είδη ατομικής υγιεινής σε 200 οικονομικά αδύναμες οικογένειες και μοναχικά άτομα του νησιού, συνεχίζοντας την ανθρωπιστική δράση του Τμήματος μας για την ανακούφιση συνανθρώπων μας.
Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε από τις εθελόντριες της Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος.
Η Πρόεδρος κα Ειρήνη Παναγιωτοπούλου και τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς:
Όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν τρόφιμα έξω από τα σούπερ μάρκετ για τον σκοπό αυτό.
Τις επιχειρήσεις ΑΒ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
Τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθούν προμήθειες στα σχολεία του νησιού.
Τον σύλλογο γονέων του 8ου νηπιαγωγείου Κω.
Τον κ. Γιώργο Νικ. Παπαδημητρίου και τα ελαιοτριβεία Κων/νου Παπαδημητρίου, Δημοσθένη Χατζηπέτρου και του Ομίλου Κουλλιά, για την προσφορά ελαιολάδου.
Τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη.
Τον κ. Κυριάκο Διαμαντή για την μεταφορά με το όχημα του των προμηθειών από τα σούπερ μάρκετ στο σημείο συγκέντρωσης.
Τον Δήμο Κω για την διάθεση για ένα μήνα του χώρου, όπου πραγματοποιήθηκε η καταμέτρηση, δεματοποίηση και διανομή των δεμάτων.
Την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο Δρ Αντώνιο Αυγερινό για την συμπαράσταση του σχετικά με την αποστολή προμηθειών από την κεντρική αποθήκη του Ε.Ε.Σ.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Επίσης, ευχαριστούν θερμά τις Εθελόντριες Ερυθροσταυρίτισσες και τους φίλους του Ερυθρού Σταυρού, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της δράσης.


************************************************************************************


wholesale air max|cheap air jordans|pompy wtryskowe|cheap huarache shoes| bombas inyeccion|cheap jordans|cheap sneakers|wholesale jordans|cheap china jordans|cheap wholesale jordans|cheap jordans|wholesale jewelry china|wholesale jerseys